Saptamana competentelor digitale 2013, la final
05/04/2013
New EU funding opportunities for the ICT and publishing sectors
01/01/2014
Arata-le pe toate

Noutati TISP (Technology innovation for smart publishing)

In perioada 8-10 octombrie, la Frankfurt Book Fair, a avut loc o serie de intalniri si dezbateri in cadrul proiectului european TISP (Technology innovation for smart publishing), in care APDETIC este partener.

La Conferinta CONTEC, care a integrat interesele sectorului ICT si ale editorilor, au fost prezentate: Programul CE “Creative Europe” (2014-2020), Raportul Global eBooks (v.atasat), precum si puncte de vedere privind tehnologia digitala in sprijinul educatiei online (Classroom of the future), modele de business pentru distributia de carti electronice, strategii de marketing si aliante intre editori, distribuitori si operatori din sectorul ICT (de ex. platforma Deutche Telekom Tolino – www.tolino.de).

In cadrul intalnirii TISP, discutiile s-au concentrat asupra tendintelor de digitalizare a continutului si, respectiv, a site-ului Smart Book ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

Partenerii si stakeholderii proiectului sunt invitati sa ofere continut propriu, postand informatii existente in organizatiile lor (studii, prezentari, cazuri, profiluri de companie, evenimente, linkuri etc).