Concursul online “Competente digitale pentru joburi 2015”

UPDATE IUNIE 2015: REZULTATE CONCURS:

Concursul online “Competente digitale pentru joburi 2015”, organizat de APDETIC si Junior Achievement, cu sprijinul Hotnews.ro, a luat sfarsit. Concursul a fost parte integranta din Campania de constientizare privind importanta competentelor digitale eSkills for jobs 2015, initiata de Comisia europeana.
Concursul este dotat cu 20 de premii, constand in 3 sesiuni de internship oferite de companii IT (Intel si Omnilogic), un rucsac Vanguard (oferit de MGT), precum si 3 eBook readere, 4 memorii USB, 4 perechi de casti stereo (oferite de APDETIC) si 5 carti de business oferite de Junior Achievement.

Castigatorii conscursului sunt:

• Vasiloiu Dana Monica, Bucuresti, sesiune de training
  • Porumbescu Cristian, Bucuresti, sesiune de training
  • Cristache Anca, Bucuresti, sesiune de training
  • Serbu Dan Andrei ,Bucuresti, un rucsac Vanguard

Gugoasa Roxana-loredana, Firicel Florin Catalin, Vasile Gherasim au castigat cate un eBook reader.
Neag Mihaella Gabriella din Baia Mare, Boboc Alina din Galati, Beuca Sergiu Florian din Medias, Iftime Cristina din Iasi, Neculau Sorin din Botosani, au castigat cate o carte.
Brailoiu Iliuta Rafael din Dragulesti, jud Gorj, Ruxandra Girbea din Bucuresti, Manciu Catalin Gabriel din Bucuresti, Zoltan Csizmadi din Bucuresti au castigat memorii USB.
Pana Iulia Amalia din Bucuresti, Ababei Dan din Gura Humorului, Goian Theodor din Popesti Leordeni, Mihai Calinescu din Craiova au castigat cate un set de casti audio.

Premierea castigatorilor va avea loc in data de 28 mai 2015, ora 14:00, la hotel Royal Sala Mircea Voda, sector 3, Bucuresti.
Castigatorii care nu pot ajunge la data mai sus mentionata vor primi premiile prin curier.

Concursul online “Competente digitale pentru joburi 2015”, organizat de APDETIC si Junior Achievement, cu sprijinul Hotnews.ro se va desfasura in perioada 7-21 mai.

El face parte integranta din Campania de constientizare privind importanta competentelor digitale eSkills for jobs 2015, initiata de Comisia europeana, la care participa 21 de tari de pe continent.

In acest context, concursul isi propune sa identifice prioritatile si preferintele utilizatorilor romani de internet, precum si gradul de informare al acestora privind securitatea cibernetica.

Concursul, deschis tuturor celor aflati pe net, se va derula pe platforma Constant Contact http://goo.gl/5MN4tg si va fi promovat de Hotnews.ro.

PARTICIPĂ LA CONCURS

Concursul este dotat cu 20 de premii, constand in 3 sesiuni de internship oferite de companii IT (Intel si Omnilogic), un rucsac Vanguard (oferit de MGT), precum si 3 eBook readere, 4 memorii USB, 4 perechi de casti stereo (oferite de APDETIC) si 5 carti de business oferite de Junior Achievement.

Premierea castigatorilor va avea loc in data de 28 mai 2015.

Regulamentul poate fi consultat aici.

Pentru detalii: www.facebook.com/eskillsromaniawww.asociatiait.ro si www.jaromania.org.