Legislatie

...

Decizie civilă – Curtea de Apel București – Dosar nr. 2352/2/2012

Decizie civilă – Curtea de Apel București – Dosar nr. 2352/2/2012 – apel împotriva Hotărârii arbitrale nr. 2/22.02.2012 referitoare la Metodologia privind cuantumul remunerației compensatorie pentru copia privată pentru coli de hârtie pentru copiator format A4:

Schimbă în parte hotărârea arbitrală apelată în sensul că:
- modifică art. 4 în sensul că „Baza de calcul pentru remuneraţia compensatorie pentru copia privată pentru coli de hârtie pentru copiator format A4, indiferent de gramaj, se calculează:
1) la valoarea în lei din vamă, pentru hârtia pentru copiator importată, conform declarației vamale de import (DVI) și facturii externe;
2) la valoarea facturii externe/declarației de achiziție intracomunitară, fără TVA, pentru hârtia pentru copiator format A4, indiferent de gramaj, introdusă în spațiul comercial al României din Comunitatea Europeană;
3) la valoarea facturată, fără TVA, cu ocazia punerii în circulație a colilor de hârtie pentru copiator format A4, indiferent de gramaj de către fabricanți”.

- înlătură clauza stipulată la art. 6 al Metodologiei stabilite prin hotărârea arbitrală, referitoare la plata de penalități de 0,1% pe zi de întârziere, pentru achitarea cu întârziere a remunerației compensatorii.


Descarca documentele anexate:

Decizie civilă – Curtea de Apel București – Dosar nr. 2352/2/2012
Pentru vizualizarea articolelor prezentate sub forma documentelor PDF anexate, va rugam sa urmati link-ul sau sa salvati fisierul apeland "Save Link As...". Pentru vizualizare veti avea nevoie de o aplicatie de redare a fisierelor PDF.
Puteti folosi Adobe Reader disponibil spre descarcare de pe site-ul producatorului: Descarca Adobe Reader