Comunicat APDETIC: Concursul online “Competente digitale pentru joburi 2016”
16/05/2016
Lideri internaționali din domeniul tehnologiei vin la București
31/08/2016
Arata-le pe toate

iTalent? IT will be fun! (ITWorks!) – Tabăra de IT și dezvoltare personală ediția a IX-a 21 -25 septembrie 2016, Bușteni

Leaderboard2

Tabăra de IT și dezvoltare personală ediția a IX-a 21 -25 septembrie 2016, Bușteni

Înscrie-te acum într-o tabără unică în România: IT Will be FUN! De ce unică? Pentru că îmbină IT-ul (practice, hands-on) cu dezvoltarea personală, cu seminarii de leadership și cu dezbateri (debate + public speaking).

 

Este unică, este fun, este personală dacă putem spune așa. Indiferent dacă vei lucra(sau poate chiar lucrezi deja)  într-o companie sau ești un tânăr antreprenor, trebuie să știi cine ești, cum ești și ce capacități, poate încă nedescoperite, ai! Toți le avem și de multe ori nu le știm, sau nu avem curajul să le manifestăm.

 

Așadar:

–          Ești major?

–          Ești student/ absolvent al unei universități cu profil IT din România?

–          Ești pasionat de IT?

–          Vrei să te desoperi?

–          Vrei să cunoști tineri de vârsta ta și să îți creezi un networking de prieteni în toată țara?

–          Și, nu în utlimul rând, vrei să te și distrezi într-o  mini vacanță înainte să înceapă facultatea?

 

Dacă răspunsul este “DA” (și noi zicem că trebuie să fie) te așteptăm să te înscrii până pe data de 15 august ca să beneficiezi de o taxa preferențială de participare: doar 450 lei! Ce primesti (în afara celor de mai sus): cazare, 3 mese pe zi, participare la toate seminariile și programele “FUN” și…..premii! Multe și atractive…și pe bune!  Ca să vă convingeți, iată mai jos ce au spus cei care au participat la ediția anterioară:

Delia Elena: “Mi-a părut bine că am participat în această tabără. Workshopurile și-au atins scopul; cele tehnice au clarificat anumite noțiuni, iar cele de dezvoltare, deși nu credeam, mi-au schimbat  unele concepții despre carieră și echilibrul cu viața personală și timpul liber. Cu siguranță voi lua în considerare să mă mai înscriu și pe viitor.”

Ciurescu Mihaela: “Această tabără a însemnat pentru mine o experiență nouă, în urma căreia mi-am dat seama că am atât de multe de învățat în domeniul IT. Mi-au plăcut toate trainingurile și chiar cred că îmbinarea cunoașterii de sine cu partea tehnică a reprezentat o asociere reușită. Cel mai interesant mi s-a părut workshop-ul legat de crearea unui site în WordPress deoarece toți participanții au lucrat efectiv în acele 3 ore. De aceea, aș recomanda pe viitor mai multe traininguri care pun accentul pe partea practică (nu ar strica un curs de programare – ar fi foarte interesantă o introducere într-un limbaj de programare sau crearea unui program de bază).Totuși, și prezentările au fost destul de interactive și trainerii au fost deschiși la intrebări.”

Pentru mai multe testimoniale accesează: www.ibusiness.com.ro

 

Intră pe site-ul www.tabaradeit.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TabaradeToamna/ ca să fii la curent cu programul, cu speakerii și cu tot ceea ce te așteaptă frumos și “FUN” la Bușteni de pe 21 pe 25 septembrie! Dacă ai întrebări, noi îți răspundem îndata la: ioana.groseanu@ibusiness.com.ro sau Jessica.selby@ibsuiness.com.ro

 

Echipa Tabara de IT: IT will be FUN!