Saptamana competentelor digitale 2013
21/03/2013
Noutati TISP (Technology innovation for smart publishing)
30/10/2013
Arata-le pe toate

Saptamana competentelor digitale 2013, la final

Campania de constientizare asupra importantei tehnologiei informatiei in cariera si viata “Saptamana competentelor digitale 2013” a luat sfarsit odata cu finalizarea concursului de eseuri cu tema “Tehnologia si noi”.

Cei doi mari castigatori ai concursului sunt: Alina Troznay si Cristi Spiru. Ei vor beneficia de cate un training de cinci zile in cadrul Intel Romania si HP Romania.

Toti participantii vor fi premiati cu cate un stick de memorie USB sau cate un dispozitiv USB de incalzit cana, in perioada 8-30 aprilie 2013.

“Saptamana competentelor digitale 2013” a inclus include o serie de activitati cum ar fi conferinta de deschidere, vizite ale grupului de elevi si studenti la companii IT, webinars si un concurs de eseuri cu tema “Tehnologia si noi”.

La activitatile incluse in cadrul “Saptamanii competentelor digitale” au participat reprezentanti ai Ministerului pentru Societatea Informationala, ai Ministerului Educatiei Nationale, parteneri din industria ICT, organizatii non-guvernamentale, studenti si elevi.

Detalii pe site: www.asociatiait.ro sau la tel: 021 330.82.00