Live Studies și Watify, platforme pentru un viitor digital
01/06/2014
Conferinta europeana “Competente digitale: cum sa faci o cariera cu tehnologia digitala”
03/11/2014
Arata-le pe toate

Comisia europeana lanseaza Competitia eSkills for jobs 2014

Comisia europeana anunta lansarea Competitiei europene eSkills for jobs din cadrul campaniei de constientizare eSkills for jobs 2014, care constituie o excelenta oportunitate de a evidentia si recompensa persoane cu un grad inalt de competente digitale la nivelul continentului.

Competitia urmareste identificarea initiativelor de succes facilitate de utilizarea tehnologiei informatiilor si comunicatiilor si se adreseaza tinerilor intre 15-26 ani, profesorilor, intreprinzatorilor si persoanelor in cautare de joburi.

Categoriile pentru care se fac nominalizari sunt: Young digital talent, Digital citizenship, Outstanding use of ICT for teaching, Digital entrepreneurship si Most active job seeker.

Nominalizarile catre Comisia europeana se vor face de catre fiecare organizatie coordonatoare la nivel national in perioada 1 iulie-15 august 2014.

APDETIC, organizatia coordonatoare a campaniei eSkills for jobs 2014 in Romania, va primi nominalizari pana cel tarziu 11 august 2014 la adresa office@asociatiait.ro.

Castigatorii celor cinci categorii ale Competitiei eSkills for jobs vor fi anuntati si premiati in cadrul Conferintei de inchidere a campaniei desfasurata in data de 30 octombrie 2014 la Roma.


Descarca documentele anexate:

eSkills2014 competition framework document
Pentru vizualizarea articolelor prezentate sub forma documentelor PDF anexate, va rugam sa urmati link-ul sau sa salvati fisierul apeland “Save Link As…”. Pentru vizualizare veti avea nevoie de o aplicatie de redare a fisierelor PDF.
Puteti folosi Adobe Reader disponibil spre descarcare de pe site-ul producatorului: Descarca Adobe Reader